«Et godt resultatet er produktet av gode forberedelser»

Solid fagkunnskap, ansvarlighet og redelighet er våre verdier.

45 år i bransjen

Halberg Rørleggerfirma ble etablert på Staubø i 1970 av rørleggermester Elith Halberg. Selskapet ble overtatt av Flemming Halberg i 1994, og er i dag lokalisert i moderne lokaler på Sandstø ved Kongshavn på Tromøy. Vi tilbyr alle typer rørleggertjenester – både i privatmarkedet og bedriftsmarkedet. I leveransene våre benyttes anerkjente produkter som vi vet holder høy kvalitet.

Gi oss en utfordring!

Halberg Rørleggerfirma har blant annet sprinklet Trefoldighetskirken i Arendal og Risør kirke. Dette er spesielle oppdrag som krever både kreativitet og god planlegging.

Vi hjelper deg å finne gode løsninger

Halberg Rørleggerfirma har lang erfaring innen rørleggerfaget. Vi prøver alltid å finne optimale løsninger sammen med kunden, og ser at det å ha en gjennomtenkt plan er helt avgjørende for å oppnå et godt resultat.

Vi har alltid med oss verkstedet

Halberg Rørleggerfirma er opptatt av å være godt forberedt til hvert oppdrag. Med våre velutstyrte verkstedbiler kan vi jobbe effektivt og løse de fleste arbeidsoppgaver på stedet.

Vi brenner for rørleggerfaget

Halberg Rørleggerfirma holder seg kontinuerlig oppdatert innen faget og leverer tjenester av høy kvalitet. Vi er godkjent som opplæringsbedrift og er opptatt av å bevare de grunnleggende håndverkstradisjonene som rørleggerfaget er basert på.

Kvalitetsprodukter fra kjente leverandører

Varmepumper

BOSCH Climate

Radiatorer

Lyngson

Gulvvarme

Uponor

Trykk, balansering og regulering

IMI Hydronic Engineering

Pumper

Grundfos