Boligbygg

Halberg Rørleggerfirma tilbyr rørleggertjenester i nybygg og eksisterende bygg.

Vi tilbyr ordinære rørleggertjenester, og bistår med planlegging, rådgivning og prosjektering

Vi har bred erfaring og kan ofte foreslå løsninger som kunden selv ikke har tenkt på.

Har du byggeplaner er det viktig å komme tidlig i gang med planleggingen av rørleggerarbeidet. Vi tegner digitalt, så det er enkelt å ha kommunikasjon med arkitekt og andre involverte.

Har du tenkt å bygge eller modernisere et våtrom i boligen er det avgjørende å bruke fagfolk med riktig kompetanse. Oppbyggingen involverer flere fag, og ofte kan det være fornuftig å la ett firma koordinere og ta ansvaret for hele prosessen. Vi kan tilby denne funksjonen, og du som kunde trenger kun å forholde deg til ett firma.

Vi har spesialisert oss på boligvarme

Har du byggeplaner og vurderer å installere vannbårent varmeanlegg bør du kontakte oss for et møte. Vi har lang erfaring med prosjektering og utførelse av slike anlegg, og kan derfor veilede deg når det gjelder riktig valg av løsning og systemer.

I eksisterende boliger er det også mulig å installere vannbårent varmeanlegg. Da gjør vi en beregning av varmebehovet, og foreslår løsninger som kan værer aktuelle.

Vi utfører service og reparasjoner

Trenger du å få utført service og reparasjonsarbeid. Kontakt oss gjerne! Vi har velutstyrte verkstedbiler, og kan løse de fleste oppgaver på stedet.

Ta kontakt for nærmere informasjon